به گزارش خبرنگار مهر، مسعود خلیلی پیش از ظهر دوشنبه در اولین مجمع انتخابات هیئت سوارکاری خراسان جنوبی، اظهار کرد: مسئولان مربوطه خراسان جنوبی، اسبهای بومی استان را شناسایی و شناسنامهدار کنند.
وی با بیان اینکه شناسنامهدار شدن بر قیمت اسب میافزاید، گفت: افزایش قیمت در پرورشدهنده انگیزه و ارزش اقتصادی ایجاد میکند.
خلیلی با تأکید برشناسایی هرچه زودتر اسبهای بومی خراسان جنوبی، اظهار کرد: زمانی که اسب ارزشمند باشد، به دیگر قسمتها مانند پرورش مناسب اسب، تأمین دامپزشک و اجرای برنامهها سوارکاری نیز توجه میشود.
وی با بیان اینکه سوارکاری روزبهروز رو به توسعه است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات سوارکاری در بیرجند، نشاندهنده علاقه مردم به این رشته ورزشی است که باید به آن بهاداده شود.
خلیلی ادامه داد: هیئت سوارکار کاری و دیگر هیئتهای ورزشی مانند فرزندانی برای مسئولان مربوطه بوده که باید موردتوجه قرار گیرند.
رئیس فدراسیون سوارکاری خطاب به رئیس هیئت سوارکاری خراسان جنوبی، بیان کرد: در مجمع عمومی فدراسیون حضور مرتب داشته و نیازهای استان را نیز شناسایی کنید.
وی خواستار آموزش مربی و داور در این رشته ورزشی در استان شد و افزود: محدودیت ما در انجام برنامهها، پول نیست چراکه باید فکری فاخر داشته باشیم.
خلیلی ادامه داد: داشتن ساختمان و اعتبار فاخر که بدون فکر و برنامهریزی باشد، به نتیجه مطلوبی نمیرسد.
نبود متولی برای ورزش سوارکاری منجر به خروج سوارکاران از استان شده است
وی با بیان اینکه برخی ورزشکاران خراسان جنوبی به دیگر استانها رفتهاند، اظهار کرد: نداشتن متولی برای برگزاری برنامههای ورزشی در شاخه سوارکاری باعث خروج سوارکاران شده که باید موردتوجه قرار گیرد.
جلیلی با بیان اینکه در فرهنگ و دین نیز به اسبسواری سفارش شده است، تصریح کرد: هماکنون بیش از 14 هزار اسب ورزشی در کشور داریم.
وی با بیان اینکه بیش از 430 باشگاه سوارکاری در ایران وجود دارد، بیان کرد: مردم بیش از 95 درصد سرمایهگذارهای ساخت این باشگاهها بودهاند.
خلیلی ادامه داد: سرمایهگذاریهای کلانی از سوی مردم و بخش خصوصی برای پرورش اسب و ایجاد باشگاه سوارکاری شده که این نشاندهنده علاقه مردم به این رشته ورزشی است.
در این جلسه، علی کهنسال با کسب بیشترین رأی بهعنوان رئیس هیئت سوارکاری خراسان جنوبی انتخاب شد.
نظر شما